Vi på Globus Resebyrå är specialiserade på paketresor till många av de viktigaste och mest intressanta mässorna, framför allt i Tyskland. Många återkommande kunder har redan upptäckt fördelarna med att boka via oss. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi verkligen underlätta din resa. Vi bokar upp de mest attraktiva hotellrummen flera år i förväg och hjälper dig med alla övriga detaljer kring resan: flygbiljetter, mässkort, transporter etc. Om du har speciella önskemål, som till exempel specialvisningar eller studiebesök i samband med mässbesöket ordnar vi självklart även detta. Du kan i stället ägna din tid åt att förbereda själva mässbesöket.

På de flesta stora mässorna är vi välkända sedan många år. Det borgar för att du kan lita på att alla detaljer kring mässbesöket kommer att fungera. Vi har även bra kontakter i många städer vad gäller restauranger, kultur och andra aktiviteter utanför själva mässan.

AKTUELLA MÄSSOR Bokmässan i Frankfurt, Bauma i München, Möbelmässan i Milano, IFA i Berlin… Saknar du någon mässa, kontakta oss så skräddarsyr vi ett program för just den mässa du vill besöka.