Vi uppdaterar oss ständigt med studieresor till olika resemål för att få nya tips och idéer. Nedan följer förslag på destinationer som vi varmt kan rekommendera för Er nästa företagsresa.

MALTA Besök den underbara och vackra ön Malta som influerats av många olika kulturer genom årens lopp. Malta var under flera århundraden säte för Johanniterordens riddare som lät bygga huvudstaden Valletta och försåg landet med ett antal ståtliga palats. Engelsmännen, senaste herrarna på täppan, lämnade efter sig pubar, five o’clock tea och vänstertrafik. Först 1964 blev Malta självständigt. Här finns fantastiska konferenshotell i olika priskategorier, trevliga restauranger och intressant kultur.

MILANO, ITALIEN Milano är mäss- och modestaden som kan erbjuda så mycket mer förutom den magnifika Domen. Staden Monza, med den berömda Formel 1-banan finns på bekvämt avstånd och kan besökas som dagsutflykt. Bergamo, är en mycket trevlig stad med en gammal stadsdel med kullerstenar, mysiga små butiker och bra restauranger. Besök en vingård i Franciacorta, ett utmärkt utflyktsmål för vinprovning och middag. Eller varför inte svetsa samman Ert företag genom att tillsammans delta på italiensk matlagningskurs som avslutas med en gemensam gourmet måltid.

BUDAPEST, UNGERN Budapest är ett utmärkt och prisvärt resmål för Din nästa konferens, med bra flygförbindelser och kort flygtid från Skandinavien. Besök något av stadens fantastiska thermalbad för hälsobad och massage, eller besök stadens vackra slott med underbar utsikt över hela Budapest. Missa inte champagne- och vinfestivalen på slottsområdet för provsmakning av goda ungerska viner i september, väl värt ett besök!

REYKJAVIK, ISLAND Har Ni ännu inte besökt denna avlägsna ö mitt ute i Atlanten – med världens nordligaste huvudstad Reykjavik – missa inte det! Island befinner sig endast ca 3 timmars flygtid från Stockholm men det känns som att landa i en annan värld. Här finns fantastisk miljö med gejsrar, kargt vackert landskap, glaciärer, möjlighet att bada i varma källor, äta innovativ gourmetmat samt bo och konferera på mycket bra hotell. Just nu är dessutom valutan billig och man får mycket för pengarna.

BERLIN, TYSKLAND Vi rekommenderar trendiga Berlin med sin rika historia samtidigt som staden hyser det senaste inom konst, mode och arkitektur. Berlin har mycket att erbjuda – missa inte en sightseeingtur till alla historiska sevärdheter, drick ett glas champagne och njut av alla delikatesser högst upp i det berömda varuhuset KaDeWe, besök Hackesche Höfe och upplev art-deco-dekorerade bakgårdar och små konstgallerier. Berlin räknas internationellt sätt som en av Europas levande, spännande och mångfaldiga metropoler och är en av Tysklands mest prisvärda städer.